загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У черзі по пенсії: що кажуть у Рубіжному про центральну владу та вибори

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонери, які стояли в черзі до банкомату, розповіли про своє ставлення до суспільно-політичної ситуації в країні та Рубіжного.

Відповідне відео було зняте журналістом Всеволодом Філімоненком та оприлюднене на каналі TVgolosnaroda в YouTube під назвою "Голос звільненого м. Рубіжного. Боротьба за свідомість мешканців сходу України триває! Луганськ". Про це пише Корреспондент.net.

Як відомо, Рубіжне перебуває під контролем сил АТО.

На кадрах відео пенсіонери у черзі розповіли, що не можуть зняти пенсію: за їхніми словами, в місті працює тільки один підходящий банкомат. Також вони заявили, що банк видає їхню пенсію частинами: спочатку 1000 гривень, і через час - решту. На запитання журналіста про те, чи звинувачують вони в цьому центральну владу, жителі заявили, що не знають. "Кого ми можемо зараз звинувачувати?", - сказала пенсіонерка. На питання про участь у майбутніх виборах жителі висловили обурення тим, що відбувається. "Немає за кого голосувати. За кого голосувати? Ми людей не знаємо. Нам вішають незнайомих людей, взагалі, звідки?", - заявила мешканка Рубіжного. Також мешканці розповіли про дорожчі продукти і про знецінені зарплати і пенсії. На це журналіст відповів жителям, що ця проблема пов'язана зі зростанням долара, хоча така відповідь їх не втішила. Потім Філімоненко запитав про якісь місцеві, локальні проблеми.

Потрібно ж говорити про проблеми, інакше вони не вирішаться", - сказав журналіст, на що жителі відповіли йому, що "вони і так не вирішаться". Далі жителі заявили, що в місті "немає влади". Журналіст заперечив, назвавши Президента, спікера і прем'єр-міністра, на що мешканка Рубіжного відповіла, що "вони в Києві нехай командують, що вони тут забули". Журналіст перепитав, чи не виступають жителі за перегляд територіальних кордонів, на що жінка відповіла йому негативно. "Ні, ми ні за що не виступаємо", - заявила пенсіонерка. Далі журналіст запропонував пенсіонерам, які не знають, за кого голосувати, самоорганізуватися, на що вони відповіли, що хай молодь самоорганізується.

До списку новин