загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Три дні у Львові дегустуватимуть сир та вино

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Протягом трьох днів, 24-26 жовтня, у Львові вже традиційно пройде міське Свято сиру і вина, на якому можна буде скуштувати сотні видів сиру і продегустувати найкращі вина.

На Святі працювати «Львівська винна пошта», якою можна буде відправити не лише ексклюзивну art-листівку в будь-яку точку світу, а й навіть, все, що придбаєте на Святі, повідомляють організатори.

Всі охочі зможуть скуштувати гігантський львівський сирник та побувати в імпровізованому сировинному ресторані.

Не обійдеться без винних дегустацій та кулінарних майстер-класів, які проводитимуть справжні професіонали лише протягом фестивальних днів. Спеціально до «Свята сиру і вина»«Львівська свічкова мануфактура» виготовить свічки, які за формою, кольором нагадуватимуть справжній сир. Також проводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки.

Окрім того, гості зможуть зайнятися унікальним мистецтвом, аналогів якого немає у світі, - виготовлення сирних коників. Сирні коники - це водночас іграшка, закуска і данина традиціям.

Розклад: 24 жовтня 2014 року 14:00 - 20:0025-26 жовтня 2014 року 12:00 - 20:00Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17

Попередній продаж квитків, 20 - 23 жовтня 2014 року (за умови купівлі квитка у попередньому продажі вартість квитка становитиме 15 грн на будь-який день свята). Разом із вхідним квитком кожен відвідувач свята отримує брендований браслет, який дає право на багаторазовий вхід на територію свята протягом дня, на який було куплено квиток. Вхідний квиток кожен гість Свята зможе обміняти на келих вина.

Квитки можна придбати:20 - 23 жовтня: у мережі квиткових кас "ОТ-ОТ".24 - 26 жовтня: у квиткових касах "ОТ-ОТ" та в касах Свята сиру і вина (Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17). Також можна забронювати картки, надіславши запит на info@cheeseandwine.lviv.ua для груп більше 10 осіб.

До списку новин