загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Священикам Рівненщини пропонують підписатися за єдину Українську Помісну Православну Церкву

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Священослужителям області пропонують підписати меморандум, в якому засудити дії Росії та визнати її агресором і виступити за єдину Українську Помісну Православну Церкву.

 

Рівненська обласна державна адміністрація звернулася до голів п’яти релігійних організацій з пропозицією підписати Меморандум про єдину Україну та єдину Українську Помісну Православну Церкву.  Як повідомляє прес-служба Рівненської ОДА,у меморандумі йдеться про те, що всі православні церкви Рівненської області визнають і моляться за цілісну і єдину державу – Україну.  Також у документі зазначено, що всі православні церкви виступають за створення єдиної Української Помісної Православної Церкви та засуджують дії РФ як агресора щодо захоплення території України та посягання на цілісність і державний суверенітет Україну. 

До списку новин