загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Денісова обіцяє підвищення пенсій з січня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів планує підвищення пенсії з 1 січня наступного року. Це залежить від того, чи ухвалить парламент економічні, податкові та бюджетні реформи, запропоновані урядом.

Про це в програмі "Уряд на зв'язку з громадянами" на Першому Національному у вівторок повідомила міністр соціальної політики Людмили Денісова, передає Укрінформ.

"З 1 січня 2015 року уряд планує збільшити розміри пенсій. Тобто розміри прожиткового мінімуму, які є в основі нарахування пенсій, і розміри прожиткові для працездатних осіб", - сказала вона.

Як пояснила міністр, у разі схвалення парламентом запропонованих урядом реформ, до бюджету додатково надійде 62 млрд грн. "Якщо внесені урядом Яценюка реформи будуть підтримані парламентом, то тоді ми розраховуватимемо на 62 млрд грн. Безумовно, це означатиме підвищення пенсій і заробітних плат", - додала Денісова.

У разі неухвалення, за її словами, додаткові надходження становитимуть лише 24 млрд грн.

До списку новин