загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У США закохані померли майже в один день після 73 років подружнього життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Літній чоловік попросив дружину покликати його за собою, коли вона помирала.

 

У місті Цинциннаті в штаті Огайо (США) 100-річний чоловік перед смертю попросив у дружини "покликати його за собою" і пішов з життя через добу після коханої жінки.

Хелен і Джо Ауер були нерозлучні протягом понад 70 років і навіть смерть їх не розлучила. 94-річна Хелен мирно померла у кімнаті свого буднику, пише The Daily Mail. Перед смертю чоловік поцілував її на прощання і сказав: "Хелен, поклич мене".

І вона справді його покликала – за 28 годин після смерті своєї дружини помер і Джо Ауер. Діти подружньої пари запевняли, що їхній батько не зможе прожити без своєї коханої дружини й одного дня, так і сталося.

Одружилися Хелен та Джо ще в 1941 році. Подружжя пережило Другу світову війну, виростило десятьох дітей та 16 онуків. Перед тим, як вирушити на фронт, Джо поклав у свою кишеню фото дружини та двох перших дітей і більше ніколи з ним не розлучався.

Як повідомлялося раніше, у Каліфорнії щасливе подружжя прожило разом більше 60 років і померло в один день. 

До списку новин