загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вчені здивували відкривши рецепт щасливого шлюбу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Новозеландські вчені з університету Отаго виявили, що запорукою благополучного шлюбу може стати спільне розпивання спиртних напоїв чоловіком і жінкою.

Проаналізувавши сімейне життя півтори тисячі подружніх пар, дослідники (до речі, на подив для себе) констатували, що найщасливішими почуваються чоловіки і жінки, які вживають спиртне разом, або випивають в одній компанії.

Так, наприклад, жінки, які випивають зі своїм благовірним принаймні раз на тиждень, виявилися в чотири рази щасливішими своїх тверезих подруг. Чоловіки - в три рази щасливішими непитущих. Пояснюється такий ефект тим, що партнери, розслабляючись за допомогою алкоголю, отримують більше задоволення від взаємного спілкування.

Правда, даний висновок вчених супроводжується застереженнями. Наприклад, вони вказують на те, що кількість алкоголю, що випивається подружжям, має бути приблизно однаковим. Якщо хтось у парі частенько перебирає, змушуючи партнера миритися з такою звичкою, щастя це точно не принесе.

Крім того, фахівці вказують на зв'язок між часом, який подружжя виділяє на спільне розпивання алкоголю, і їх шансами знайти щастя в шлюбі. Найбільш задоволеними своїми стосунками (близько 91% подружніх пар) виявилися ті партнери, які дозволяють один одному раз на тиждень розслабитися з келихом вина або коньяку.

У групі людей, які випивали зі своєю половинкою раз на місяць, цей показник виявився нижчим, хоча при цьому теж істотний - 88%.

Таким чином, підкреслюють вчені, корисний ефект розпивання алкоголю має місце тільки при помірному його вживанні. Статистика цього вторить: кожна п'ята сім'я розпадається через зловживання алкоголем главами сімейств.

До списку новин