загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Терористи обіцяють розстрілювати пенсіонерів, щоб ті не отримували дві пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бойовики  заявили, що  панькатися з  пенсіонами  не  будуть, і ті  мають   обрати з ким вони   – з «ДНР»  чи Україною.

Терористи «ДНР» ввели розстрільну статтю для підприємливих пенсіонерів. Бойовики терористичної організації заявили, що пенсіонери тепер отримуватимуть допомогу за новим порядком.

Так, ті літні люди, які оформлять документи на отримання пенсії в територіальних відділеннях Пенсійного фонду України, повинні будуть відмовитися від «соцдопомоги» бойовиків в розмірі 1800 грн, про це повідомляє informator.lg.ua, передає інформаційний ресурс OnPress.info.

Якщо бойовики виявлять пенсіонера, який намагається отримати допомогу з обох сторін, він буде покараний за законами воєнного часу, тобто розстріляний.

До списку новин