загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Терористи «ДНР» заявили, що не збираються платити пенсії на окупованих територіях

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бойовики терористичної організації "ДНР" заявили, що не збираються виплачувати пенсії на окупованих територіях, і відправили пенсіонерів реєструватися на одержання пенсій на територію, підконтрольну владі України.

Про це заявив один з ватажків терористів Олександр Захарченко під час своєї прес-конференції, передає Преса України.

"Чи варто оформлятися і отримувати пенсію в інших містах? Скажу чесно: варто. Це ваші гроші, це гроші пенсіонерів. Україна зобов'язана їх сплачувати", - заявив Захарченко.

Терористи, які регулярно вивозять величезну кількість вугілля в РФ, і налагоджують грабіж місцевих бізнесменів вважають, що пенсіонери повинні вимагати пенсію у Києва. «І не важливо, де ви проводите свою старість, - в Китаї, Росії або "ДНР", Київ зобов'язаний вам платити», - вважає аферист.

У свою чергу, в сусідній їй терористичної "ЛНР" місцеві бойовики погрозами забороняли вимагати будь-які пенсії: як від української сторони, так і від самих терористів. Так, 23 жовтня бойовики "ЛНР" стріляниною розігнали мітинг проти невиплат пенсій в місті Брянка, Луганської області. Через пару днів бойовики "ЛНР" погрожували пенсіонерам позбавленням пенсій в разі участі у виборах.

До списку новин