загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

«Ми не визнаємо цього фарсу»: Порошенко прокоментував «вибори» на Донбасі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Так звані «вибори» в окупованих районах Донецької та Луганської областей не мають нічого спільного з волевиявленням людей і грубо порушують Мінські домовленості

Таку заяву зробив президент України Петро Порошенко, передає прес-службa глави держави.

«Фарс під дулами танків і автоматів, який влаштували дві терористичні організації на частині Донбасу - це жахлива подія, яка не має нічого спільного з реальним волевиявленням», - сказав президент.

За його словами, Україна і весь цивілізований світ не визнають цього фарсу.

«Вже зараз провідні країни світу і міжнародні організації засудили ці так звані «вибори». Розраховую на те, що псевдовибори не визнає і Росія, бо вони є грубим порушенням Мінського протоколу від 5 вересня, під яким стоїть підпис і представника РФ», - підкреслив глава держави.

За словами Порошенка, «всі вибори на українській території, де голосують українські громадяни, повинні проходити виключно за українськими законами».

Мінський протокол передбачає проведення в окремих районах Донбасу дострокових місцевих виборів виключно на основі законів України. Тому грубе порушення міжнародних домовленостей ставить під загрозу мирний процес. Україна адекватно відреагує на цей виклик.

Разом з тим президент України подякував жителям Донбасу, які вийшли на вулиці Маріуполя та інших міст, підтримуючи єдність України.

Нагадаємо, 2 листопада на територіях Донбасу, окупованих терористами, проходили «вибори» «ДНР» і «ЛНР».

ООН, ЄС і США вже заявили, що не визнають результатів цього «волевиявлення». Разом з тим голова МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Москва визнає «вибори», які пройшли 2 листопада.

Водночас РФ сподобався процес «виборів» на окупованій частині Донбасу.

До списку новин