загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З Нового року українцям безкоштовно показуватимуть лише 16 телеканалів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Соціальний пакет у кабельних мережах планують обмежити найбільш рейтинговими загальнонаціональними каналами.

Після Нового року в пакеті базових каналів кабельного телебачення залишаться тільки ефірні канали. Нерейтингові зникнуть із соціального пакета.

Таке рішення ухвалила Нацрада з питань телебачення та радіомовлення.

На думку телечиновників, у цей пакет мають входити тільки ті канали, які володіють ліцензіями на аналогове ефірне мовлення. Таких загальнонаціональних каналів – 16.

Цього мінімуму достатньо, щоб українці були поінформованими – вважають у Нацраді. Решта, менш популярні та спеціалізовані канали, можуть перейти до інших пакетів, за які слід буде платити.

"Головне завдання і Нацради з питань телебачення, і кабельних операторів – зробити все, щоби у базовому пакеті були завжди популярні канали. Якщо ви мене спитаєте, чи буде 1+1 в мережі, то буде. Під загрозою канали, невідомі широкому загалу. Наприклад, є питання: "Вінтаж" чи канал "Добро". Це точно не є рейтингові канали", - пояснив голова національної ради України з питань телебачення та радіомовлення Юрій Артеменко.

До списку новин