загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Результати виборів до Верховної Ради оприлюднені офіційно

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У газеті «Голос України» опубліковані прізвища 421 народного депутата, обраного на позачергових парламентських виборах 26 жовтня.

До складу Верховної Ради восьмого скликання обрані 225 депутатів за партійними списками, 196 – у мажоритарних округах.

Партія «Блок Петра Порошенка» отримала 132 депутатських мандати, «Народний фронт» – 82, «Самопоміч» – 33, «Опозиційний блок» – 29, Радикальна партія Олега Ляшка – 22, «Батьківщина» – 19, «Свобода» – 6.

Від партій «Сильна Україна», «Заступ», »Воля» і «Правий сектор» обрано по одному народному депутату у мажоритарних округах. Крім того, в 94 мажоритарних округах обрано депутатів, які балотувалися як самовисуванці.

За законом, новообрані депутати не пізніше, ніж за 20 днів після офіційної публікації результатів виборів повинні подати у ЦВК документи про звільнення з роботи, не сумісної з депутатським мандатом або про відмову від іншого представницького мандата.

Такі документи є підставою для ЦВК, щоб зареєструвати народного депутата й видати йому тимчасове посвідчення, яке дає депутатові право принести присягу в сесійній залі Верховної Ради й вступити у свої повноваження.

До списку новин