загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У ЄС не радять українцям розраховувати на швидке скасування віз - ЗМІ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Київ зараз виконує другу фазу плану дій візової лібералізації.

В України технічно залишається можливість добитися надання безвізового режиму з ЄС у першій половині 2015 року, проте на практиці досягти цієї мети нереально.

Таку думку висловив інформований європейський дипломат, пише "Європейська правда".

Чиновник нагадав, що Київ зараз виконує другу фазу плану дій візової лібералізації - ПДВЛ.

"Звіт щодо двох перших місій ще готується, але вже зараз відомо, що у вас - впевнений поступ у виконанні другої фази. За низкою показників результати набагато кращі, ніж ми очікували.

У той же час дипломат не очікує, що підсумковий звіт ЄС визнає виконання Україною другої фази ПДВЛ.

"Два блоки - найбільш проблемні. Особливо це стосується розділу про боротьбу з організованою злочинністю і корупцією. Я не думаю, що ви зможете за такий короткий час створити антикорупційний орган, який, до того ж, буде чинним. Це вимагає більше часу", - пояснив дипломат.

Він зазначив, що технічно залишається можливість того, що до травня Єврокомісія опублікує позитивний звіт, а в червні Рада ЄС підтвердить скасування візового режиму.

"Але на практиці це малореально. Поки що у країн-членів ЄС є деякі побоювання. Я не раджу вам розраховувати на таке швидке скасування віз", - додав він.

Нагадаємо, Польща ускладнила видачу шенгенських віз українцям.

До списку новин