загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Латвії з'явилися сепаратисти, які закликають приєднати частину країни до Росії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Голова думи Краславського краю Латвії Гунарс Упеніекс заявив, що неподалік від латвійсько-російського кордону з'явилися люди, які агітують про приєднання Латгалії до Росії.

Про це повідомляє латвійська газета «Diena».

«Активісти приходять до людей додому, роздають буклети і розповідають про можливості приєднання Латгалії до Росії. Інформація швидко доходить до думи, але у нас немає можливості зупинити цей рух», - заявив голова думи.

Він також наголосив, що йде мова про гроші та посади, які пропонують люди задля розвитку цієї ідеї.

«Вони ходять в школи та інші громадські установи. Хтось говорив про гроші, які пропонуються та керівні посади, якими зацікавлюють людей», - розповів він.

Він зазначи, що цими справами повинна займатися Поліція безпеки, додавши, що сепаратиські заклики можуть повпливати на старше покоління.

Втім, керівники інших латгальских самоврядувань не вважають, що в регіоні виникла загроза для безпеки.

Голова думи Лудзенського краю Аліна Генделе стверджує, що за винятком дій кількох людей похилого віку з колишньої партії Ліндермана, в місті і краї - спокійна ситуація.

Заступник голови думи Зілупського краю стверджує, що населення краю складається з патріотів і не буде підписувати сумнівні документи.

«Чому так погано думають про наш край? Вся молодь відмінно говорить латиською мовою. У нас живуть найбільші патріоти Латвії! Людям тут доводиться більше думати про побутові речі, у них немає часу підписуватися під дурницями», - зазначив він.

Поліція безпеки від коментарів щодо агітації відмовилася, але закликала мешканців повідомляти про дії, спрямовані проти територіальної цілісності і конституційного ладу Латвії.

Латгалія або Латгале - східний регіон Латвії. Займає приблизно 1/4 частину території країни.

До списку новин