загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Люди і книги: система читання Влада Троїцького

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відомий театральний режисер, натхненник і організатор ГОГОЛЬFESTу, Влад Троїцький читає системно, аж до занурення в інший літературний світ.

П'єси Шекспіра

Якщо говорити про п'єси Шекспіра, то раджу читати все. Зараз готуюся до постановки, потім будуть театральні майстер-класи в Угорщині та Києві. Тому можна сказати, що я йду в світ Шекспіра. Якщо говорити про тексти, то це базові п'єси − хроніки «Річард III», «Генріх V», «Коріолан», трохи містики і фентезі «Бурі». При цьому раджу читати Шекспіра як в перекладі російською, так і українською. На щастя мої актори можуть грати і англійською, тому ми постараємося перенести шекспірівське звучання і в наші постановки.

Вадим Левенталь «Маша Регіна»

Я досить системно стежу за українською і російською прозою. Роман був лауреатом премії «Велика книга». Твір досить цікаво розповідає про молодого кінорежисера, про професійне середовище. Мені подобається стиль викладу, мова. Твір не геніальний, але сприймається по-новому.

Михайло Шишкін «Письмовник»

Нещодавно прочитав Шишкіна «Письмовник» − дуже хороший роман. Всім його рекомендую. Автор писав його десь закордоном, якщо не помиляюсь, у Швейцарії. У «Письмовнику» порушено багато насущних проблем і, звичайно ж, сам стиль просто чудовий.

Ще у мене в електронній книзі маса всіляких детективів. Їх читаю виключно для розслаблення, щодня хвилин по 30-40.

Анастасія Герасимова

До списку новин