загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи може дружина переоформити пенсію замість чоловіка?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Я переїхав до Нікополя, а дружина лишилася вдома. Чи можу я перевести виплату пенсії дружини по своєму новому місцю проживання, якщо у мене є доручення від неї?

Леонід Павлович Гулак. Нікополь

Відповідно до абз. 4 п. 1.5 Порядку надання і оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій згідно з Законом України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 25.11.2005 р. №22-1, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27.12.2005 р. за №1566/11846, заява на запит пенсійної справи по новому місцю проживання подається пенсіонером особисто в орган, що призначає пенсію, по новому місцю проживання (реєстрації).

Тому ви зможете перевести свою пенсію за місцем проживання. А дружина повинна особисто зі своїм паспортом звернутися в управління Пенсійного фонду України за місцем свого знаходження.

До списку новин