загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери на окупованих територіях виступають проти "ДНР-ЛНР"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Масові виступи пенсіонерів відбулись у Донецьку та Луганську. Літні люди звинувачують терористів у значному погіршенні умов життя та відсутності виплат, які їм обіцяли керівники так званих "ДНР" та "ЛНР". Про це повідомили у Раді Нацбезпеки та оборони.

" Учора в Донецьку та Луганську відбулися масові виступи місцевих пенсіонерів, які звинувачували керівників так званих ДНР та ЛНР у значному погіршенні соціальних умов життя та відсутності неодноразово обіцяних їм пенсій від "нової влади". Нагадаємо, що усі соціальні виплати для громадян України – мешканців тимчасово окупованих терористами територій відтепер здійснюватимуться на територіях, які контролює українська влада. Їм будуть нараховуватися усі належні виплати, отримати які можна, звернувшись у встановленому порядку до органів соціального захисту на звільнених територіях Донбасу або за місцем реєстрації в інших регіонах України", - зазначив Андрій Лисенко, речник інформаційно-аналітичного центру РНБО.

https://www.youtube.com/watch?v=qMl55MHYvl4

До списку новин