загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Компанія Facebook створить нову соціальну мережу "для роботи"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Компанія Facebook створить нову соціальну мережу Facebook at Work, призначену для ділового спілкування.

Facebook at Work ("Фейсбук на роботі") призначена для спілкування всередині компаній. Нова соцмережа дозволяє листуватися, створювати файли і обмінюватися ними з колегами, пише газета Financial Times з посиланням джерела.

Інтерфейс нової соцмережі зовні схожий на класичний фейсбук зі стрічкою новин. При цьому користувачі можуть ділити стрічку друзів на групи, а частина інформації робити видимою тільки для частини передплатників.

Розробляється соціальна мережа довгий час існувала як внутрішня корпоративна мережа співробітників Facebook, однак після її запропонували використовувати публічно. Зараз її тестують у ряді західних компаній.

Нова соцмережа повинна скласти конкуренцію продуктам Google Drive і Microsoft Office, а також соцмережі LinkedIn.

До списку новин