загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Донецькі 83-річні і 70-річні пенсіонери допомагали армії прицільно обстрілювати бойовиків з "Градів"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Бойовики "ДНР" в місті Піски Донецькій області затримали 83-річного чоловіка і 70-річну жінку, у яких при собі були прилади з чіпами, що допомагають українській армії визначити місцезнаходження позицій окупантів.

Про це заявила жінка-бойовик Наталя Грітченко, її інтерв'ю розміщено в групі Стрєлкова Вконтакте.

Вона розповіла, що коли бандформування "ДНР" перебували на майданчику поруч з Пісками, їх українські військові постійно обстрілювали прицільно.

"Коли відступили, на новому місці побачили знайомого дідуся, який, бувало, і у наших колишніх позицій крутився. Зупинили діда, перевірили документи, виявилося, йому 83 роки. Після знайшли у нього електрошокер, а в електрошокер виявили спеціальні чіпи, які подають сигнал, що вказує супротивнику на точне місце знаходження цього приладу. Так з'ясувалося, що дідусь підходив до наших позицій, натискав в кишені кнопку електрошокера і йшов. А через кілька хвилин це місце обстрілювали українці", - сказала Грітченко.

Вона розповіла, що бойовики почали допитувати старого, але він не промовив жодного слова.

"До вечора ж до наших позицій підійшла бабуся, їй за сімдесят. У бабці, як потім з'ясувалося, був у кишені такий самий сигнальний пристрій, тільки замаскований під мобільний телефон. Вона натиснула кнопку, пішла, а через п'ять хвилин по нам спрацював" Град ". Ось такі старики-корегувальники", - сказала Грітченко.

Вона заявила, що бойовики відпустили літніх людей.

"Коли після сигналу від бабці нас обстріляли, дідусь в цей час сидів у нас і залишився живий. Ось ми вирішили: раз Бог його помилував, то і ми не маємо права життя його позбавляти", - стверджує Грінченко.

"А що стосується бабусі, так її сім'я мешкала в Маріуполі, і у її внучки через війну на нервовому грунті з'явився цукровий діабет. Швидше за все, ця бабуся вирішила зробити нас винними, от і пішла нам мститися", - зазначила жінка-терористка .

Грінченко в мирні часи працювала в донецькому ліцеї заступником директора з навчально-виховної частини. 

Як повідомляв "Обозреватель", 80-річна бабуся з Луганська допомагає київським волонтерам плести маскувальні сітки для бійців АТО. Крім того, бабуся принесла для біженців посуд.

До списку новин