загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 24 листопада 2014р

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

Донбас: 56 обстрілів сил АТО за добу, 3 загиблих бійців

Упродовж доби зафіксовано 56 спроб атак бойовиків на позиції сил АТО з використанням різних типів озброєння.

Про це повідомляє прес-центр АТО станом на 7 ранку 24 листопада.

Зокрема, зафіксовано 40 обстрілів позицій наших військ з артилерійського та мінометного озброєння, 5 обстрілів зі стрілецької зброї, 1 вогневий контакт з використанням озброєння танку та 9 застосувань реактивних систем залпового вогню збоку бойовиків.

За вихідні в Донецьку поранено 12 людей - сайт міськради

За минулі вихідні в Донецьку в результаті артобстрілів постраждали 12 осіб. Про це в понеділок повідомляє сайт донецької міськради. Відзначається, що ніч на 24 листопада в Донецьку пройшла напружено. Всю ніч в Куйбишевському та Київському районах лунали потужні залпи і вибухи з важких знарядь. Внаслідок попадання снарядів пошкоджені житлові будинки №62, 64, 149 по вул. Великоновосілківський. В результаті масованих артобстрілів 23 листопада зафіксовані численні ушкодження газових мереж. Системи життєзабезпечення міста працюють.

Бойовики і військові РФ активізуються, намагаються "витиснути" сили АТО – Тимчук

 

У районі Дебальцевського плацдарму далі наростає активізація "російсько-терористичних військ", повідомляє Дмитро Тимчук із "Інформаційного спротиву".

Зафіксоване раніше в районі Вуглегорська нове бандформування, за даними ІС, обмежується завдаванням масованих ударів зі ствольної та реактивної артилерії, прагнучи завдати українським військам вогневого ураження з далеких дистанцій.

За даними ІС, "у смузі Щастя-Станиця Луганська супротивник посилює фронтальний тиск на українські війська з метою не допустити перекидання резервів у район переправи через р. Сіверський Донець, і одночасно нарощуючи в цьому районі своє угруповання".

"Російсько-терористичні війська активно застосовують артилерію, включаючи реактивну, важке піхотне озброєння, епізодично задіюється бронетехніка", - повідомляє Тимчук.

"Супротивник хоче витиснути українські війська з найбільш вигідних позицій, намагаючись тримати їх під постійним вогневим впливом", - зазначає він.

За останню добу 24 бійців поранено, а троє загинули на Донбасі - РНБО

За останню добу на Донбасі загинуло 3 військовослужбовців, 24 бійці отримали поранення.

Про це повідомив у понеділок на брифінгу речник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Лисенко також відзначив, що був масований обстріл сил АТО у Станиці Луганській, з артилерії та мінометів завдано удари по місту Щастя та селищу Макарове на Луганщині. Обстріли у Станиці Луганській зафіксували спостерігачі ОБСЄ.

На Маріупольському напрямку, за даними РНБО, інтенсивність обстрілів зменшилася. Там бойовики обстріляли з мінометів позиції сил АТО поблизу Талаковки.

До списку новин