загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бойовики в Донецьку захопили Пенсійний фонд і грабують відділення банків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Донецьку бойовики захопили приміщення Пенсійного фонду, Центру зайнятості та Торгово-промислової палати.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Донецькій області про злочини, вчинені в регіоні станом на 26 листопада.

У відділки міліції області також надійшли повідомлення про захоплення бойовиками Донецького державного науково-дослідного і проектного інституту кольорових металів.

Також, за даними МВС, надійшли повідомлення про захоплення відділення "VAB Банку" в Харцизьку.

У свою чергу глава правління банку "Фінансова ініціатива" повідомив, що в Донецьку терористи, погрожуючи зброєю, 5 годин утримували директора регіонального управління банку та його старшого касира, після чого заволоділи 75 тис. грн, $2 тис., а також чековими книжками, документацією, зразками банкнот, платіжними картками та оргтехнікою.

Крім того, в Єнакієвому з приміщення ТЦ "Амстор" був викрадений банкомат банку "ПУМБ".

За даними МВС, також бойовиками були захоплені й розграбовані склади декількох приватних компаній, звідки були викрадені будматеріали на 700 тис. грн, сталеві труби на 8 млн грн та інші цінності.

До списку новин