загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Журналісти знайшли "слід" Ахметова у позиві донецького пенсіонера до Порошенка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Інтереси пенсіонера захищають начебто адвокати фірми Юрія Воропаєва - екс-регіонала і "юриста Ахметова".

Донецький пенсіонер, який на часі проживає у зоні АТО, подав позов до президента Петра Порошенка про скасування указу, згідно з яким припинені виплати пенсій та соціальних допомог неконтрольованих українськими військами територіях. Проте за звичайним пенсіонером може стояти олігарх Рінат Ахметов.

Позов зареєстрував Вищий адмінсуд України, повідомила "Українським новинам" адвокат позивача Тетяна Волкова.

За словами адвоката, вона захищає інтереси мешканця Донецька Володимира Стещенка, 1942 року народження, який раніше отримував пенсію з інвалідності.

У своєму позові він вимагає від суду визнати незаконним і скасувати указ президента №875, який вводить в дію рішення РНБО.

Волкова також повідомила про подібний позов, поданий до Окружного адміністративного суду Києва мешканкою Донецька Ніною Івановою на Кабінет міністрів. У цьому випадку позивач, представником якого також виступає Тетяна Волкова, вимагає скасувати як незаконну постанову Кабміну №575, яка регламентує припинення виплат в зоні АТО.

Водночас журналіст Дмитро Гнап вказав на той факт, що насправді із президентом судитиметься не донецький пенсіонер, у якого навряд чи є гроші на київських адвокатів, а Рінат Ахметов.

"Інтереси пенсіонера представляють адвокати Тетяна Волкова і Оксана Кригіна (спасибі "Українським Новинам" за фото позову). Обидві працюють юристами у фірмі "Воропаєв та партнери" (у позові вказано телефон її київського офісу - 044-501-77-85). Пам'ятаєте такого Юрія Воропаєва - екс-нардепа від Партії регіонів? Він голосував і за диктаторські закони і підписував звернення до польського сейму із закликом засудити Волинську різанину... Воропаєва ще називають "юристом Ахметова", тому він довгий час очолював юридичний відділ ахметовського СКМ", - написав Гнап на своїй сторінці у Facebook.

У позові також вказана й адреса київського офісу компанії "Воропаєв та партнери" - вул. Десятинна, 3а.

ТСН.ua звернувся до фірми "Воропаєв та партнери" за підтвердженням, чи справді у них працюють зазначені вище адвокати, проте там відмовилися коментувати таку інформацію телефоном.

До списку новин