загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Біометричний паспорт для українців коштуватиме 518 грн

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Новий біометричний паспорт, який буде введений 1 січня 2015 року, обійдеться українцям у 518 грн.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив голова Державної міграційної служби Сергій Радутний. "Це буде така ж книжечка, так само 32 сторінки. Коштуватиме 518 гривень. З чіпом", - сказав він.

Очікується, що термін виготовлення складе 20 днів. У разі необхідності, паспорт можна буде виготовити в терміновому порядку - за 10 днів, і коштувати це буде 775 грн.

З січня будуть працювати тільки 30 пунктів оформлення нових паспортів, але за місяць їх видаватимуть у всіх відділеннях служби в Україні.

Щоб отримати документ, потрібно буде пред'явити внутрішній паспорт громадянина України, сфотографуватися, залишити відбитки вказівних пальців і поставити підпис на електронному планшеті. Ці дані занесуть на вбудований електронний чіп.

Крім того, від внесення відбитків пальців і електронного чіпа можна буде відмовитися і оформити звичайний паспорт. Він буде коштувати дешевше - 461 грн.

Як повідомлялося раніше, було обумовлено, що вартість закордонного біометричного паспорта складатиме близько 15 євро.

https://www.youtube.com/watch?v=QXD00FuLn9s

До списку новин