загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скорочення соціальних пільг є вимогою часу і міжнародних інституцій, які надають кредити Україні, — Антон Геращенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Таку думку висловив народний депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді, Секретар Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко, відповідаючи на питання журналістів.

«Якщо у вас немає грошей, де ви їх візьмете? Звісно, візьмете у борг, але ваші кредитори скажуть: а ми не будемо вам давати кошти, бо ви їх або розкрадете, або витратите невідомо на що. А ще у вас є війна», — заявив Геращенко.

«Тому всі міжнародні інституції, у яких ми можемо позичити кошти, кажуть, що досить, хлопці, гратися у популізм. У нас лише учасників ліквідації Чорнобильської аварії втричі більше, чим їх було насправі. А скільки у нас інших фальсифікацій, а скільки людей отримують великі пенсії, яких вони не заслуговують», — наголосив представник «Народного фронту».

Антон Геращенко також сказав, що обов`язково поцікавиться кількістю осіб, які отримують пенсії більше 10 тисяч.

«Є дуже багато питань, оскільки для того, щоб виплачувати ці пенсії або соціальні пільги тим, хто їх не заслуговують, у нас держава часто залазить у борги», — резюмував Антон Геращенко.

До списку новин