загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія посилює правила працевлаштування для українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Медведєв заявив, що до українців без патенту на роботу до РФ прикордонники поставляться з "підвищеною увагою".

З 1 січня 2015 року Росія введе обмеження по відношенню до українців, які приїжджають на роботу.

Про це російський прем'єр Дмитро Медведєв написав у своїй статті для "Независимой газеты".

Медведєв впевнений, що для багатьох українців робота в Росії - "єдине джерело існування". І Росія буде вимушена це джерело перекрити.

"З 1 січня 2015 року "сірі" українські працівники, які становлять основне число приїжджих, роботу без патенту в Росії не отримають. Більш суворо ми будемо ставитися і до дотримання строків перебування в нашій країні - 90 днів протягом півроку", - заявив він.

Тобто, тепер неможливо буде після закінчення трьох місяців просто перетнути кордон, щоб повернутися до РФ знову. Медведєв пише, що до українців без патенту на роботу до Росії прикордонники будуть ставитися з "підвищеною увагою".

За даними Медведєва, на сьогоднішній день тільки висококваліфікованих фахівців і тих, хто працює з офіційним дозволом на роботу або з патентами, - майже 400 тис. осіб, а з 1 січня 2014 року до Росії в'їхало понад 4 млн осіб.

Він вважає, що можливі втрати українців, якщо вони позбудуться заробітку в Росії, оцінюються в 11-13 млрд дол. - близько 7% ВВП країни.

До списку новин