загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві відбулась акція «Різдвяне свято в кожну хату»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

22 грудня у Київському геріатричному пансіонаті для інвалідів, громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, відбулася благодійна акція «Різдвяне Свято в кожну хату».

«Під час різдвяних і новорічних свят ми дуже часто згадуємо про своїх рідних, друзів, дорогих нам людей. А про літніх покинутих людей зазвичай не згадує ніхто. Тому організатори акції: Міжнародна громадська організація «Назустріч мрії», компанія «LoraShen» разом з вокальною студією «Елегія» та співачкою Мартою Адамчук вирішили відвідати геріатричний пансіонат, подарувати її мешканцям не лише новорічні подарунки, а й святковий концерт» – розповіла Ірина Волгіна, президент Міжнародної громадської організації «Назустріч мрії».

На сьогодні в Київському геріатричному пансіонаті знаходяться 106 жінок та 65 чоловік похилого віку, з них більша половина прикуті до ліжка.

Благодійна акція «Різдвяне Свято в кожну хату» розпочалась зі святкового декорування новорічної ялинки. Майстри квіткового кутюр’є “LoraShen” із іграшок, які виготовили діти – вихованці дитячих будинків, зробили справжній шедевр та принесли у стіни пансіонату справжнє відчуття казки і різдвяного дива. Представник компанії “LoraShen” Ліна Щорс підкреслила: «Що прикрашати ялинку в геріатричному пансіонаті було сьогодні по особливому цікаво, оскільки флористи старалися передати людям похилого віку різдвяний настрій, тепло та частинку домашнього затишку».

Співачка Марта Адамчук та вокальний колектив «Елегія» подарували мешканцям пансіонату різдвяний концерт, а організатори акції Міжнародна громадська організація «Назустріч мрії» презентували новорічні подарунки.

«Такі благодійні концерти дуже потрібні, щоб люди могли відчути тепло, любов і родинний затишок. Дякую організаторам акції, за такі важливі моменти. Сьогодні я виступала ніби для своєї родини, дідуся і бабусі» – сказала Марта Адамчук.

Нагадаємо, що Міжнародна громадська організація «Назустріч мрії» створена для підтримки талановитих дітей з важкою долею. Кожного року під патронатом Почесного президента фестивалю Євгенії Тимошенко проходить благодійний фестиваль дитячої творчості. А вже 3 січня 2015 року о 12:00 в концертному-холі «Allegro» за адресою: м.Київ, пр-т Перемоги, 82/84, (парк «Нивки») відбудеться благодійний Різдвяний шоу-концерт «В ОЧІКУВАННІ ДИВА» для переселенців зі Сходу та дітей зі шкіл-інтернатів.

До списку новин