загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Основи сімейного життя, які повинен знати кожен

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Якщо уявити, що сімейне життя схоже на гру, то впоратися з багатьма проблемами буде набагато легше. У кожної гри є правила, які озвучують на початку. Всім відомо, що за порушення законів і постулатів можна опинитися на лаві запасних.

Сімейне життя має свої правила і обов’язки, які повинні дотримуватися пари. Щоб не вислуховувати поради мами чи свекрухи, не качати головою у психолога і не звертатися в шлюбні агентства, коли шлюб розвалиться, можливо, варто просто вивчити ази сімейних відносин?

Повага

Повага стоїть в одному ряду з вірністю і довірою в сімейних відносинах. Перше, чому повинні навчитися обидва партнери — це повазі один до одного завжди і у всьому. Пари, які прожили щасливе життя, зізнаються, що тільки гідне ставлення один до одного дозволило зберегти шлюб. З роками у шлюбі важливо також розуміти, що людина змінюється лише зовні, в той час як душа його не старіє.

Дотики

Дуже важливо навчитися завжди і скрізь проявляти ніжність. Всім відомо, що жодна жінка не стане буркотуном, якщо буде отримувати необхідну дозу обіймів і поцілунків. Такий рецепт дієвий і по відношенню до чоловіків. Ласка, ніжність і турбота — ліки від будь-яких труднощів у відносинах. Існує версія про те, що будь-яку душевну рану можна залікувати турботою і любов’ю, необхідно лише знати індивідуальне дозування для кожного.

Суперечки

Напевно, не існує відносин, в яких не буває суперечок між двома люблячими людьми. Не варто боятися суперечок з коханою людиною, адже вони пожвавлюють відносини і надають їм смак. Як жінці, так і чоловікові важливо розвиватися, для того, щоб прожити щасливе сімейне життя. Не можна протягом десятків років говорити про борщі, шкарпетки і карбюратори. Суперечки на актуальні теми, розмови про новини дозволяють постійно підтримувати інтерес один до одного між чоловіком і жінкою. Головне в суперечці, щоб він не переріс у конфлікт або не був сприйнятий на особистий рахунок. Така практика у відносинах дозволяє навчитися домовлятися між собою, йти на компроміси і поступки.

Цінності

Не варто вирішувати проблеми за допомогою сексу, адже таким чином вони будуть лише відкладені в довгу шухляду. Важливо розуміти, що в шлюбі фізична і духовна любов переживають різні стадії, які можуть не збігатися у часі. Тому проблеми в шлюбі — не привід шукати інших сексуальних партнерів. Секс — невід’ємна частина відносин, але не найголовніша з них.

До списку новин