загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Немає слів, як з таким потенціалом можна бути бідною країною, - експерт про Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Олександр Гончаров: Ми одна з найбагатших країн за запасами природних копалин

Пан Арсеній Яценюк, хочу нагадати. Ми одна з найбагатших країн за запасами природних копалин, займаючи:

4-е місце в світі за запасами природних ресурсів; 1-е місце в світі за розвіданими запасами марганцевої руди (2,3 млрд. тонн, або близько 11% світових запасів); 1-е місце в світі за запасами титанових руд; 1-е місце в Європі (друге у світі) за запасами уранових руд; 2-ге місце в світі за запасами залізної руди (понад 30 млрд. тонн); 2-ге місце в світі за запасами ртутної руди; 7-е місце в світі за доведеними запасами вугілля (33,9 млрд. тонн).

При цьому ми ще й індустріальна країна: 1-е місце в світі серед виробників аміаку (5260000. тонн); 5-е місце в світі за кількістю пусків космічних ракет; 8-е місце в світі серед виробників сталі (35,3 млн. тонн); 12-е місце в світі з експорту зброї.

І, звичайно ж, Україна - аграрна країна: 1-е місце в Європі за площею орних земель; 3-е місце в світі за площею чорнозему (25% світового обсягу); 1-е місце в світі з експорту соняшнику та соняшникової олії; 2-ге місце в світі з експорту ячменю; 4-е місце в світі з експорту курячих яєць; 5-е місце в світі по виробництву продукції бджільництва (75 тис. тонн); 2-ге місце в світі з експорту жита і кукурудзи.

І, думаю, ніхто не буде сперечатися, що переваги України для інвесторів, де ми можемо капіталізуватися в міжнародному поділі праці - це: а) енергетика; б) сільське господарство; в) математична освіта (наприклад, сервіси в програмуванні). Вражає, чи не так ?!

До списку новин