загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вперше в історії України уряд пропонує наповнювати бюджет за рахунок олігархів – Сюмар

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вікторія Сюмар закликала фракції, які входять до складу парламентської коаліції, підтримати проект бюджету.

Сьогодні, 28 грудня, заступник голови парламентської фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар заявила, що вперше за понад 20 років української незалежності уряд пропонує наповнювати бюджет за рахунок найбагатших українців – олігархів.

"Уперше вводиться податок на пасивні доходи, підвищується рента та податок на руду, свердловини, користування копалинами", - зазначила депутат.

"І це, очевидно, дуже серйозно непокоїть олігархів та тих людей, які є в Опозиційному блоці, і очевидно, що вони будуть максимально чинити спротив і всіляко називати цей бюджет антинародним", - заявила депутат.

Коментуючи положення урядових законопроектів, Вікторія Сюмар наголосила, що в рамках реформ, запропонованих Кабінетом міністрів, пропонується скоротити державний апарат та витрати на його утримання на рівні 20%.

"У цьому році таке скорочення відбулося на рівні 10%. У підсумку Уряд Арсенія Яценюка скорочує витрати на державний апарат на рівні 30%", - повідомила Вікторія Сюмар.

"Ми не будемо скорочувати ані лікарів, ані вчителів", - запевнила заступник голови фракції "Народного фронту".

Не будуть скорочуватись, за її словами, і соціальні витрати.

"Вони залишаться на рівні нинішнього року з тим, аби їх можна було підняти вже з грудня 2015 року, щоб у 2016 році ми могли підвищити соціальні стандарти", - пояснила депутат.

При цьому Вікторія Сюмар закликала фракції, які входять до складу парламентської коаліції, підтримати проект бюджету.

"Позиція "Народного фронту" в цьому сенсі наступна: якщо фракції коаліції не згодні з таким підходом, очевидно, вони в першу чергу мають пред'явити претензії своїм міністрам, які перебувають у складі коаліційного Уряду, й проводити з ними відповідну роботу", заявила вона й закликала представників парламентської коаліції до єдності.

Нагадаємо, Петро Порошенко закликав депутатів зробити все для затвердження бюджету.

До списку новин