загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Німеччина закликає до переговорів щодо сходу України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Франкфурт - німецькі урядовці на минулих вихідних закликали членів міжнародної контактної групи у справах сходу України відновити переговори про проведення розмежувальної лінії між територіями, підконтрольними сепаратистам, та територіями, які контролюються урядом України.

Контактна група включає Україну, Росію та Організацію з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ).

"Ми підтримуємо невтомні зусилля ОБСЄ щодо якомога швидшого залучення всіх причетних до столу переговорів на черговому засіданні контактної групи," - заявив у неділю міністр закордонних справ Німеччини Франк Вальтер Штайнмаєр, згідно зі словами його звернення, опублікованого міністерством.

"Продовжуємо закликати всі сторони, в тому числі Москву, до конструктивного використання свого впливу на задіяні сторони і, таким чином, зробити важливий внесок у стабілізацію ситуації, сказав пан Штайнмаєр. Він назвав останній обмін кількома сотнями ув'язнених, проведений урядом і сепаратистами, обнадійливим сигналом, але зазначив, що суворі зимові умови в Україні роблять надійні домовленості щодо гуманітарної допомоги ще більш актуальними.

Коментарі Пана Штайнмаєра є відлунням думки Федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель, яка у суботу висловила жаль з приводу того, що запланована зустріч контактної групи на сході України за участю всіх підписантів Мінської угоди не відбулася.

Пані Меркель, в окремих телефонних розмовах з президентами Казахстану та України у суботу ввечері також закликала уряд Росії використовувати свій вплив на проросійських сепаратистів у східній Україні, щоб нарешті реалізувати лінію домовленості, погоджену у Мінську, яка є необхідною для стабілізації ситуації, згідно з повідомленням, опублікованим адміністрацією німецького канцлера у неділю.

Під час телефонної розмови з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим і України Петром Порошенком пані Меркель також схвально привітала обмін ув'язненими, що відбувся між урядовими силами та сепаратистами. Три лідери домовилися і надалі залишатися у тісному контакті, як повідомляється у заяві федерального канцлера Німеччини.

Переклад з англійської.

Здійснив Роман Олійник, директор відділу з міжнародних відносин.

До списку новин