загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери міліції виготовили та передали бійцям в зону АТО пічки буржуйки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Колишні працівники Управління ДАІ УМВС України в Сумській області власним коштом і своїми руками виготовили та передали сьогодні міліціонерам та бійцям Національної гвардії, що здійснюють захист держави в зоні антитерористичної операції на Донбасі десять пічок буржуйок.

«Крім того, що солдату на передовій потрібен теплий одяг, бронежилети, що захищають від куль і осколків, в морози, на відпочинку після служби йому ще треба й зігрітися, - говорить пенсіонер УДАІ УМВС України в Сумській області Володимир Лугченко. – Ідею виготовлення металевих пічок для обігріву підтримали мої товариші і колеги по службі в міліції Олександр Стефанович Білоус та Володимир Віталійович Борщ. Зорганізувалися, придбали потрібні матеріали та розпочали процес виробництва».

До доброї справи відразу ж долучилися ще й кілька робітників, які, щоб швидше виконати роботу, працювали по вечорах і навіть у вихідні. Люди добре розуміли, наскільки зараз важливі їх пічки в холодних бліндажах на передовій.

Сьогодні шість «буржуйок» були передані в зону АТО працівникам міліції, а ще чотири бійцям Національної гвардії України. До того ж, до кожної з них, пенсіонери закупили ще й сокири та ножівки, щоб по прибуттю на місце призначення, можна було б відразу нарубати дров та розпалювати вогонь.

До списку новин