загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У новому році виплати пенсій розпочнуть з 5 січня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Підприємства поштового зв’язку розпочнуть виплату пенсій 5 січня, а відділення банків - з 6 січня.

Фінансування пенсійних виплат січня 2015 року розпочнеться вчасно та за встановленим графіком. Про це повідомили у прес-службі уряду.

«Відповідно до регламенту роботи, встановленого Національним банком України, банківські установи забезпечать банкомати готівкою у святкові дні, а у відділеннях банків пенсію можна буде отримати 6 січня (5 січня – робочий день без обслуговування клієнтів). Починаючи з 8 січня банки працюватимуть у звичному режимі», - зазначили в уряді.

Крім того, підприємства поштового зв’язку почнуть виплату та доставку пенсій у понеділок, 5 січня, і продовжать  6, 8, 9 і 10 січня. З 12 січня пошта працюватиме за звичайним графіком.

Як відомо, 29 грудня Пенсійний фонд розпочав фінансування виплат перших днів січня 2015 року. Станом на 30 грудня на їх забезпечення спрямували 1,7 млрд гривень.

До списку новин