загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Еквадор назвали найкращою країною для проживання пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

КИЇВ. 3 січня. УНН. Американський журнал International Living оприлюднив у п'ятницю щорічний рейтинг найкращих країн для проживання на пенсії. Лідером вже не в перший раз виявився Еквадор, передає УНН з посиланням на ИТАР ТАСС.  www.unn.com.ua

При складанні рейтингу International Living враховує такі показники, як вартість життя, ціни на нерухомість, клімат і якість медичного обслуговування.

Як зазначає журнал, вартість життя в Еквадорі приблизно в два рази нижча, ніж в США. У цій південноамериканській країні, що межує з Колумбією і Перу, можна прожити на $ 1,5 тис. на місяць, включаючи оренду квартири. Похід до еквадорського лікаря обходиться в $ 10, а пообідати в ресторані можна за $ 2,5. Крім того, люди старше 65 років отримують знижки на авіаперельоти, громадський транспорт та культурні заходи.

"Квартиру з двома спальнями на березі океану в Еквадорі можна купити менш ніж за 100 тис доларів. Проте останнім часом ціни на нерухомість стали рости через велику кількість переїжджаючих в країну експатів та пенсіонерів", - наводить журнал слова американця Дена Прешера, що переїхав шість років тому зі штату Небраска в місто Котакачі. Крім того, в Еквадорі надзвичайно різноманітний клімат: можна жити як на узбережжі Тихого океану, так і в Андах.

Усього до рейтингу International Living потрапили 25 країн. Друге місце займає лідер минулого року Панама, третє - Мексика. У першу десятку входять також Малайзія, Коста Ріка, Мальта, Іспанія, Колумбія, Португалія і Таїланд.

Таким чином, в десятці опинилися по дві країни з Південної Америки та Азії і по три - з Центральної Америки та Європи.

До списку новин