загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Календар рибалки 2015: сприятливі та несприятливі дні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На водну стихію Місяць впливає особливо сильно, саме тому від фази супутника залежить, наскільки добре клюватиме риба.

У кожному місяці 2015 року достатньо днів для успішної риболовлі. Однак є дати, коли улову чекати не варто. Це, як правило, день повного Місяця, а також півтори доби до і після нього. У період повного Місяця посилюється негативний вплив на все живе на Землі, знижується активність організмів, у тому числі, й риби. Таким чином, якщо вірити астрологам, зовсім не буде кльову з 3 - 6 лютого, 4 - 6 березня, 3 - 5 квітня, 2 - 4 травня і так далі.

Молодий Місяць (Молодик) і наступні за ним дні, навпаки, часто дуже сприятливі для риболовлі. Це не означає, що на Місяць, який росте, клює завжди краще. Такої закономірності немає. Дати, коли Місяць спадає, в рівній мірі можуть бути сприятливими для успішного улову.

На результати риболовлі впливає не тільки Місяць, а й погодні умови, і чистота водойми, і сезонність, і «рибні» місця.

Якщо ви у свій вихідний зібралися на риболовлю, а в таблиці цей день позначений як несприятливий, не варто засмучуватися: спільна рибалка в хорошій компанії завжди приносить позитивні емоції.

До списку новин