загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Маріупольські пенсіонери збирають гроші на тепловізор для військових

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Маріуполі збирають кошти на тепловізор для бійців на блокпосту під Докучаєвськом.

Про це розповіла волонтер Галина Одноріг.

Спільними зусиллями за 3 дні їй вдалося зібрати 5300 грн. Примітно, що свою допомогу військовим передавали не тільки молоді патріоти, а й пенсіонери, які скидалися по 50-100 грн.

Як розповіла Галина Одноріг, ці гроші підуть на купівлю тепловізора для бійців на блокпосту під Докучаєвському. Саме тут в п’ятницю і суботу проходили запеклі бої, в результаті яких було вбито двоє українських військових і ще четверо — поранені. Однак, напад бійці відбили.

"Їм терміново потрібен тепловізор, — сказала волонтер. — Зараз ми взяли на час тепловізор у батальйону "Київ", але їм потрібен свій".

Волонтерам вдалося домовитися про покупку тепловізора — його привезуть бійцям вже в п’ятницю. Вартість цього приладу становить 2800 євро. 800 євро зібрали волонтери з Києва, 4 тис. грн вдалося зібрати одеситам, 5 300 грн маріупольцям. Таким чином, залишилося знайти близько 35 тис. грн.

Усі бажаючі долучитись до збору коштів можуть зв'язатися з Галиною за телефоном 067-175-77-03.

До списку новин