загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні в Україні стартує четверта хвиля мобілізації

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сьогодні в Україні розпочинається перший етап мобілізації, що триватиме 90 днів - до квітня. Відповідний Закон підписав Президент Петро Порошенко.

Як відомо, протягом трьох хвиль мобілізації, які відбудуться у 2015 році, планується мобілізувати 200 тисяч українців. Перший етап почнеться 20 січня і триватиме 90 днів - до квітня. Другий – орієнтовно з квітня і триватиме 60 днів, а третій етап почнеться з червня і також продовжиться упродовж 60 днів.

Як повідомляв УНН, мобілізація у 2015 році проводитиметься у три черги протягом 210 діб. Призов військовозобов'язаних, резервістів та поставка транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Державної прикордонної служби, Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань України в обсягах, визначених мобілізаційними планами з урахуванням резерву.

Мобілізація пройде по всіх областях країни, крім окупованих територій. Жителі самопроголошених "ЛНР" і "ДНР", а також Криму можуть піти на фронт добровільно.

Мобілізація пройде по всіх областях країни. Жителі тимчасово окупованих "ЛНР" і "ДНР" територій, а також Криму можуть піти на фронт добровільно.

До списку новин