загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

68-річна бабуся після навчання із українськими військовими отримала прізвисько "Каратель"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Після завершення навчання бабуся готова піти на фронт. Зараз вона готується взяти участь у боротьбі проти сепаратистів на Сході.

68-річна бабуся після навчання із українськими військовими отримала прізвисько "Каратель".

Бабуся завершила виснажливу військову підготовку із курсантами, які мінімум на чотири десятиліття молодші за неї. Пенсіонерка стріляє із автомата на рівні із молодиками. Бабуся розповіла, що вирішила пройти навчання після страхітливих сцен різанини, в якій проросійські сепаратисти люто розправляються із українськими бійцями. Також вона хотіла подати приклад молодим людям. Мовляв, незважаючи на вік, ви можете змінити ситуацію, - пише Dailymail.

Мати трьох дітей дітей і бабуся живе недалеко від Львова.

Після завершення навчання вона готова піти на фронт. Інші чоловіки в її команді дали їй прізвисько "Каратель" через те, як бабуся говорила про те, що вона збирається робити із проросійськими сепаратистами. Вона сказала: "Ми повинні дати їм зрозуміти, що Україна є вільною країною, і якщо їм не подобається, вони можуть повернутися в Росію".

До списку новин