загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кіровоградський обласний художній музей запрошує на виставку «Це моя Україна!»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кіровоградський обласний художній музей запрошує:

22 січня 2015 року до Дня Соборності України буде відкрито виставку «Це моя Україна!».

22 січня 2015 року об 11.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» відбудеться майстер-клас із декоративно-ужиткового мистецтва.

22 січня 2015 року о 14.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться показ відеопрезентацій до Дня Соборності України.

23 січня 2015 року буде розгорнуто виставку однієї картини до ювілею члена Національної спілки художників України Наталії Пухінди.

23 січня 2015 року буде розгорнуто експозицію до відзначення 50 – річчя від дня народження краєзнавця, сценографа, професора театрального мистецтва університету Райєрсон (Торонто, Канада) Павла Босого.

24 січня 2015 року о 15.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» в рамках роботи «Творчої майстерні» буде проведено майстер-клас із декоративно-ужиткового мистецтва.

26 січня 2015 року о 16.00 до 155-річчя від дня народження російського драматурга і прозаїка Антона Павловича Чехова (1860-1904) в рамках роботи «Театру в музеї» відбудеться моновистава «Опыты новейшей инквизиции» (за оповіданням А. П. Чехова) за участі заслуженого артиста України, актора Кіровоградського академічного обласного українського музично - драматичного театру імені М.Л. Кропивницького Юрія Жеребцова.

Кіровоградський обласний художній музей запрошує кіровоградців та гостей міста переглянути наступні стаціонарні експозиції:

«Сакральне мистецтво», «Західноєвропейське та російське мистецтво XVIII – початку ХХ ст.», «Художники-земляки», експозиційний комплекс декоративно-ужиткового мистецтва, відділ музею – картинну галерею Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Крім постійної експозиції можна побачити:

- Експозицію до відзначення 200 – річчя від дня народження Тараса Шевченка (1814-1861);

- Експозицію «Театральна палітра художника», яка присвячена 95-річчю Василя Єрьоменка;

- Експозицію «Герої не вмирають!» пам’яті Віктора Голого (1981-2014);

- Експозицію графічних творів Петра Оссовського «Подарунок землякам»;

- Експозицію робіт «Світла ниточка долі» майстрині-вишивальниці Тетяни Протчевої (м. Київ);

- Виставку голограм «Археологічні скарби України»;

- Експозиційний проект - картину Войцеха Коссака (1856-1942) «Кривава неділя у Петербурзі 9 січня 1905 року»;

- виставки художніх творів «Весняний пленер у Дендропарку» в конференц-залі обласної державної адміністрації.

У Кіровоградському обласному художньому музеї проводиться безстрокова акція «ЗАМАСКОВАНА ТУРБОТА» (плетіння маскувальних сіток для військових). Приєднатися до акції можна у фойє музею та в картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна». Долучитися можуть усі бажаючі в робочий час музею.

Музей відкрито для відвідування:Пн. – Чт.: з 9.00 до 18.00; п’ятниця, субота: з 9.00 до 17.00;неділя – вихідний.

Адреса музею: м. Кіровоград, вул. В.Перспективна (колишня К.Маркса), 60. Телефони для довідок: (0522) 24-98-37, 22-36-98.

До списку новин