загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Переселенці можуть не боятися штрафів за кредитними договорами Ощадбанку - Москаль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ощадбанк не нараховує штрафи за кредитними договорами переселенцям із Луганської і Донецької областей.

Про це повідомляє голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль на своєму сайті.

«До завершення антитерористичної операції або воєнних дій на території України Ощадбанк не нараховуватиме неустойку (пеню та/або штрафи) позичальникам - фізичним особам за кредитними договорами, які було укладено Луганським і Донецьким обласними управліннями та підпорядкованими їм відділеннями.Отримати інформацію можна і в Контакт-центрі, де працює окрема лінія для дзвінків з Донецької і Луганської областей. Ощадбанк оперативно перевів свої відділення на контрольовану Україною територію і в стислі терміни створив умови для роботи з місцевим населенням та вимушеними переселенцями. На місці люди отримують інформацію про те, яким чином можна пройти процедуру перереєстрації особистих рахунків, отримати пенсії й інші соціальні виплати», - зазначив голова Луганської ОДА.

Нагадаємо, з листопада минулого року Луганське обласне управління Ощадбанку працює в м. Сєвєродонецьк.

Окрім того, як раніше повідомлялося, у Луганській області (на контрольованій території) банк установить додаткові 1000 банкоматів.

До списку новин