загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українська пенсія стала найменшою в світі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Через різку девальвацію національної валюти українські пенсіонери стали одними із найбідніших навіть серед країн третього світу, бо вони не мають і далі ще більше не матимуть коштів на життя. Про це повідомляє прес-служба Партії пенсіонерів України.

«Тільки за останній час при незмінності рівня пенсій і подорожчанні продуктів та комунальних тарифів майже вдвічі, на стільки ж, майже вдвічі, погіршився рівень життя пенсіонерів. Фактично це злочин влади щодо 30% населення. Такого нема ніде у світі», - заявив голова Партії пенсіонерів України Микола Кукуріка.

Не будемо чіпати 400 тисяч пенсіонерів - середняків з пенсією понад 3600 гривень. Візьмемо для прикладу 12,5 мільйонів пенсіонерів, котрі в середньому живуть на 1500 грн. Уряд вважає такі пенсії пристойними. Ось реальні місячні витрати пенсіонера.

Комунальні послуги - 500 гривень, продукти з обмеженим раціоном - 1200 гривень, ліки - 200 гривень, ремонт одягу і взуття - 50 гривень, мило, зубна паста, засоби для прання - 50 гривень, інші витрати - 100 гривень. Разом – 2 100 гривень.

«Якщо врахувати, що сьогодні ми отримали ринковий курс долара по 24-25 грн., то і ліки і продукти харчування зростуть десь на третину вже за 20-30 днів. За таких умов пенсіонери просто не виживуть, за місяць-два вони зрівняються із рівнем проживання із країнами третього світу», - наголосив Кукуріка.

До списку новин