загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада вирішила не забороняти конфіскацію житла за прострочені кредити

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Верховна Рада не змогла подолати вето Президента Петра Порошенка на введення мораторію на відчуження наданого як забезпечення валютних кредитів майна.

Про це повідомляють «Українські новини».

За ухвалення проекту постанови №1610 проголосували 129 депутатів при мінімально необхідних 300.

Перед цим Рада провела сигнальне голосування, яким відмовилася відхилити введення мораторію на відчуження наданого як забезпечення валютних кредитів майна.

«Якщо не можеш платити - віддай банку цю квартиру. Це так. Як існувати банківській системі?» - глава Національного банку Валерія Гонтарева.

Як повідомлялося раніше, 28 грудня Верховна Рада ввела мораторій на відчуження наданого як забезпечення валютних кредитів майна.

В середині січня президент Петро Порошенко повернув до Верховної Ради зі своїми пропозиціями цей закон.

На думку Президента, цей закон не вирішує проблему погашення банківських кредитів в іноземній валюті, а лише відкладає її рішення на невизначений термін.

https://www.youtube.com/watch?v=AHSVdrn6hAg

До списку новин