загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Плату за комуналку буде підвищено тільки після спрощення системи субсидій, – Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Підвищення тарифів за споживання природного газу чи сплати комунальних послуг неможливо без суттєвого реформування системи субсидій.

Про це сьогодні під час години запитань до уряду повідомив міністр соціальної політики Павло Розенко.

Він підкреслив, що на даний момент в Україні система субсидій начебто працює, але при тому, що право на субсидії мають близьмо 3 млн. людей, фактично ж отримують ці субсидії тільки близько 1 млн. людей.

Міністр це пов’язує з відсутністю довіри до органів влади та велику бюрократію, яка пов’язана з отриманням цих субсидій.

“Наразі йде спрощення системи отримання субсидій та скорочення переліку необхідних для цього документів, Крім того, будуть забрані зайві критерії для нарахування пільг та з’явиться можливість безконтактного отримання субсидій”,- підкреслив Розенко.

“Ми йдемо до серйозного реформування системи пільг. Головне завдання цієї реформи – відновити довіру громадян для отримання субсидій та компенсувати негатив від необхідності підвищення цін на житлово-комунальні послуги”,- резюмував міністр.

До списку новин