загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Рівному відбудеться виставка писанок

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

23 лютого 2015 року, о 12-й годині, в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкривається персональна виставка витинанок і писанок Андрія Пушкарьова.

Андрій Пушкарьов - член Національної спілки художників України, член Спілки майстрів народної творчості України. Художник-графік, живописець, майстер з писанкарства. Народився 1960 року в Кривому Розі, живе і працює у Дніпропетровську. Учасник Всеукраїнських та Міжнародних виставок, в тому числі в м.Чикаго (США).

Діапазон творчості художника надзвичайно широкий. Це малярство, графіка, мініатюра, витинанка, писанка та мистецтвознавчі есеї. Митець вважається одним з найкращих витинанкарів в Україні. У своїй творчості художник поєднує витинанку та графіку, тому його роботи особливі та унікальні. Головні теми до яких звертається художник — козацтво, Трипілля, язичництво та православ'я. У 90-х роках Андрій Пушкарьов створив власні школи витинанкарства та писанкарства. Будує також власний музей витинанок.

У своїх роботах художник об'єднує техніки витинанки та графіки. У творчому доробку має понад 500 робіт, автор 10 персональних виставок.

Витинанка - вид українського народного декоративного мистецтва. Назва походить від слова — «витинати», тобто «вирізати». Це орнаментальні прикраси житла, ажурно або силуетно витяті ножицями, вирізані ножем з білого або кольорового паперу. У давнину такі вироби використовували для оздоблення стін, вікон, полиць, груб, печей. Як правило, традиційна витинанка містить сюжет - за нею можна було прочитати, що відбувається в селі, хто народився, де весілля, які були свята.

Виставка триватиме по 22 березня 2015 року.

Олександр Мельничук

До списку новин