загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що зміниться для пенсіонерів у понеділок?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Як відомо, Кабмін пропонує підвищити пільговий пенсійний вік для жінок, страховий стаж та виплачувати 85% пенсії працюючим пенсіонерам та не виплачувати спецпенсії народним депутатам у період роботи (проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення").

Законопроект передбачає поетапне підвищення на 5 років пільгового пенсійного віку для жінок та збільшення страхового стажу для осіб, які мають право на пільгову пенсію, а також поетапне підвищення на 5 років страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за вислугу років. Тим пенсіонерам, які ще працюють на державній роботі, уряд запропонував виплачувати тільки 85 відсотків від пенсії, але не менше розміру прожиткового мінімуму встановленого для осіб, які втратили працездатність. Ці та багато інших пропозицій змін щодо пенсійного забезпечення розглядатимуть на позачерговому засіданні Ради вже цього понеділка.* матеріл з сайту chv.tv

До списку новин