загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як і для кого змінився пенсійний вік та стаж (ІНФОГРАФІКА)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цього тижня величезна "дірка" в Бюджеті змусила Верховну Раду за поданням Уряду і наполяганням МВФ збільшити стаж для виходу на пенсію, а також зменшила пенсії для пенсіонерів, які працюють. Щодо цієї категорії, то найбільше постраждали чорнобильці та "спецпенсіонери": колишні прокурори, судді, народні депутати, працівники контролюючих органів, судові експерти, помічники народних депутатів, працівники НБУ та органів місцевого самоврядування. Через тяжку економічну ситуацію, а отже малі доходи держави, такий не приємний і не популярний крок давно назрів давно.

Збір даних: Володимир Рапопорт, графіка: Надя Кельм

Дані із Проектe Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення. Він був проголосований без змін за виключенням розміру пенсії працюючого пенсіонера, яка не підлягає зменшенню, її депутати збільшили.

До списку новин