загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ліки можуть подешевшати на 40% - Рада передала держзакупівлі ліків міжнародним організаціям

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Депутати ухвалила законопроект, яким державні закупівлі медикаментів передаються від МОЗ міжнародним організаціям.

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроект №2150, яким державні закупівлі лікарських засобів передаються від Міністерства охорони здоров'я України міжнародним організаціям. Закон в цілому підтримав 241 народний депутат. Представляючи цей законопроект, народний депутат Ольга Богомолець заявила, що завдяки цьому медикаменти можуть подешевшати на 40%.

Закупівлі ліків тепер контролюватимуть Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), Дитячий фонд Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ). У той же час, закупівлі певного виду ліків все ж залишаться в межах компетенції Міністерства охорони здоров’я.

До списку новин