загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скорочення пенсій працюючим пенсіонерам можуть скасувати у 2016 році

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Павло Розенко сподівається, що обмеження пенсій для працюючих пенсіонерів на 15% буде зняте вже в наступному році.

«Заходи, які доводиться вживати, зокрема, і в пенсійному забезпеченні , є важкими і непопулярними, але вони – необхідні і тимчасові. Сподіваюся, що вже в наступному році обмеження пенсій для працюючих пенсіонерів на 15% буде зняте», – сказав міністр.

За його словами, говорити про підвищення пенсій – поки зарано.

«Обіцяти, що в період важкої економічної кризи, яка проникла в кожну сферу, ми будемо стрімко підвищувати пенсії і зарплати, було б обманом. Сьогодні країна має вижити і зробити все, щоб провести економічні і соціальні реформи, які дадуть результат вже в найближчій перспективі», – наголосив він, зазначивши, що, незважаючи на весь негатив, з 1 грудня 2015 року уряд вирішив підвищити мінімальні соціальні стандарти на 13%.

Розенко також зазначив, що Мінсоцполітики вже розробив законопроект про запровадження накопичувальної пенсійної системи, який найближчим часом буде внесений на розгляд уряду і парламенту.

«Я розраховую зокрема і на підтримку експертного середовища. Треба довбати цю стіну, бо сьогодні саме час для проведення кардинальних змін, для того, щоб врешті запустити пенсійну реформу, щоб молоде покоління бачило свою перспективу, щоб це було стимулом працювати легально», – сказав він.

«Сьогодні є найголовніше — політична воля до проведення справжніх реформ і в економічній, і в соціальній сфері. Я зі свого боку зроблю все, щоб той час, який відведений в уряді, не згаяти і перейти від слів до конкретних кроків, які відчує кожна людина», – додав Розенко.

До списку новин