загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

20 речей, які треба відпустити, щоб бути щасливим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
20 речей, які треба відпустити, щоб бути щасливим

Не важливо , що ви за людина , про що мрієте і куди прагнете , кінцева мета кожного з нас — щастя. Але завжди знаходиться щось , що віддаляє нас від цієї єдиної мрії, і це «щось» — ми самі , а вірніше , наші обмеження , які роками вибудовуються навколо , і як бетонні стіни відгороджують нас від щасливого життя.

Випадково чи спеціально , ми кожен день обмежуємо себе в чомусь , ховаємося від життя в якихось його аспектах , і якщо в один прекрасний день ці перепони впадуть, яким дивовижним стане життя . Втім , можна не чекати цього дня , а самостійно наближати його — ось 20 речей , відпустивши які, ви зможете пробитися крізь стіни своїх обмежень і стати щасливим.

1 . Схвалення інших

Кому є діло до того , хто що про них думає ? Якщо ви щасливі від рішень , які приймаєте , це правильний вибір , і не важливо , що скажуть інші . Подумайте , скільки ви отримаєте , якщо перестанете постійно озиратися на інших людей , гадаючи , сподобається їм ваше рішення чи ні. До того ж , ви і в половині випадків не вгадуєте , що насправді думають про вас люди , так чи варто намагатися ?

Слухати поради — будь ласка , але не дозволяйте іншим вирішувати , як вам проживати ваше життя.

2 . Гнів і образа

Гнів виїдає вас зсередини , так що навчіться миритися з тими , хто вас дратує . Це не означає , що можна дозволяти іншим користуватися вами , щоб тільки уникнути скандалу , просто треба навчитися справлятися з гнівом і образою , з болем , який залишається всередині. Пам’ятайте , що той , хто злить вас , контролює вас .

Життя стає простіше , коли ви вчитеся приймати вибачення , які ніколи не отримували.

Деякі люди смакують свою образу , як вишукану страву , і це не призводить ні до чого хорошого. Ці почуття шкодять не тому, на кого ви ображаєтеся або гніваєтесь , а тільки вам.

3 . Образ ідеального тіла

Як часто ви ведетесь на підказки від індустрії краси , думку ваших родичів і друзів? Ваше тіло — це те небагато , що дійсно вам належить, і кому , як не вам , вирішувати , як воно має виглядати ? Єдине , що має значення — те, як ви себе почуваєте. Комфортно чи ні , інше — тлін.

4 . Образ ідеального партнера

Ідеального партнера не існує , навіть не сподівайтеся . У кожного з нас є ідеальний образ або хоча б набір зразкових якостей , яким повинна відповідати людина , але життя зазвичай плює на ці списки і сміється над ними.

Якими якостями повинен володіти партнер , щоб ви були щасливі? Для всіх людей одними і тими ж : ви повинні любити його всім серцем, відчувати себе легко і комфортно поруч з ним , і ще він повинен приймати вас таким , яким ви є. Якщо є перші два пункти — відмінно , ви знайшли те , що треба. Залишилося виховати в собі останній пункт.

«Він не ідеальний. Ти — теж , і ви ніколи не будете ідеальними. Але якщо він хоч раз змусив тебе розсміятися , якщо він визнає , що він людина і робить помилки , будь з ним і дай йому все , що можеш . Він не збирається читати вірші , не думає про тебе кожен момент , але він віддасть тобі частину себе , хоча знає , що ти можеш її розбити. Не треба оцінювати. Не треба робити йому боляче , не намагайся міняти його і не чекай від нього більше , ніж він може дати. Посміхайся , коли він робить тебе щасливою , кричи , коли він бісить тебе і сумуй , коли він не з тобою. Любов — це важко вже тільки тому , що вона є. Тому що ідеальні люди не існують , але є одна людина, яка буде ідеальною для тебе.»

Боб Марлі

5 . Ідеальне життя

Так само, як немає ідеального партнера , немає ідеального життя . Життя — це те , що ви в нього вкладаєте , так що якщо ви не готові серйозно працювати і докладати зусиль , значить, ви обираєте бути нещасним. Вибір , який ви зробили , прямо впливає на те , як проходить ваше життя .

Ви можете створити свій світ , найпрекрасніший з усіх світів .

6 . Ви збираєтеся стати багатим

Багато людей проживають все життя з думкою, що вони повинні стати мільйонерами. Незважаючи на те , що це непогана , по суті , мета , для цього треба дуже багато працювати. Крім того , не треба робити гроші самоціллю , ви ж не будете купатися в них , як Скрудж.

Головне — знайти роботу , яка стане вашою пристрастю , і самореалізуватися , і тоді гроші прийдуть (звичайно, якщо ви не відчуваєте до них відрази ) .

7 . Ідея , що Фортуна повернеться до вас обличчям

Не варто чекати , коли Пані Удача постукає у ваші двері , хоча це може статися в будь-який момент . Цінуйте життя , яке у вас є і будьте вдячні за те , що у вас є. Удача ніколи не прийде , якщо ви її чекаєте .

8 . Виправдання

Немає часу на виправдання. Забудьте , що таке « немає часу » , є тільки «нема бажання». Виправдання — це просто ваша спроба не відчувати себе таким розгіваним , коли ви в черговий раз не робите те , що давно треба було б зробити.

9 . Думки про колишніх

Ви розлучилися через щось , в будь-якому випадку для цього була причина . Згадуючи своїх колишніх , думайте не про людину , а тільки про уроки , які дало вам життя , про те , що ви отримали від цієї людини . Не залипають на почуттях до людини, яка ніколи не буде з вами — це тільки зруйнує нові відносини і змусить вас страждати.

10 . Упертість

Важко визнати , що ви в чомусь помилилися. Просто у інших людей виявилося більше знань або здібностей , щоб зробити щось правильно . Так що вистачить пручатися , просто прийміть це як факт . Чим менше у вас впертості , тим більше ви відкриті для чогось нового. Подумайте , скільки всього ви можете пережити і відчути , якщо спробуєте зрозуміти і прийняти чиюсь думку , окрім своєї .

11 . Прокрастинація

Досить відкладати , пора висиджувати.

Перестаньте відкладати на завтра , живіть сьогоднішнім днем. Якщо ви постійно відкладаєте якусь справу , подумайте , чи варто її робити взагалі ? Можливо, вона зовсім і не потрібно вам насправді ? А якщо потрібна, то робіть її зараз — постійне відкладання на завтра забезпечує вам тільки почуття провини і стрес. Чи варто так страждати ?

12 . Багаж спогадів

Не варто тягнути за собою багаж спогадів , особливо про минулі відносини . Якщо ви сильно любили когось або думали , що любили , ви підсвідомо будете порівнювати , накладати проекцію на нову людину, яка ні в чому не винна. Читайте про те, як забути його.

Заводячи нові відносини , позбавляйтеся від старих , і не тільки в житті , а й у своїй голові. І це справедливо не тільки для закоханості , але й для всіх відносин в цілому: з друзями , співробітниками , начальниками і т.д.

13 . Негатив

Все, що виходить з вашої голови у вигляді думок і слів , повертається назад у вигляді реальності. Так що міняйте свою життєву установку на «все буде добре». Немає нічого неможливого для людини, яка в це вірить .

14 . Не судіть нікого

Чому всім так важливо , що відбувається у інших? Так багато часу ми проводимо , обговорюючи і засуджуючи інших людей , а вони — нас .

Оскільки світ — це проекція наших думок , ми точно знаємо , що всі засуджують нас (бо самі це робимо ) . Порочне коло: ви не зможете виконати поради № 1 , тобто , не думати , що про вас подумають , якщо самі не перестанете засуджувати інших людей.

Просто пам’ятайте: ви не були в їх шкурі , і навіть якщо здається , що були — ні, не були . У кожного в голові свої таргани , а в житті — свої обставини (обумовлені тарганами ) , так що зав’язуйте .

15 . Заздрість

Щастя не в тому , щоб мати те , що ви хочете , а в тому , щоб хотіти те , що маєте.

Навіть соціальні мережі роблять людей нещасними , бо вони дивляться на своїх колишніх однокласників , однокурсників і знайомих і зеленіють від заздрощів , відчуваючи себе нікчемою.

Коли наступного разу вас проб’є на заздрість , подумайте ось про що: «Хотів би я стати людиною, якій заздрю?» Напевно ні, ви ж любите себе (навіть якщо десь дуже глибоко ) .

Ви дивитесь на чуже життя , якого не знаєте , ви навіть не уявляєте , про що думає ця людина. Може бути , в той момент , коли вона пірнає в басейн свого приватного будинку , вона ненавидить себе або дико чогось боїться ? Може бути , ви , гуляючи лісом в сонячний день , відчуваєте куди більше задоволення , ніж вона , ніжачись на білосніжному піску на Мальдівах?

Загалом , вистачить дивитися на інших , якщо вам добре зараз — значить , все правильно , якщо ні, значить , робіть так , щоб було добре.

16 . Невпевненість

У щасливих людей , як правило , є почуття власної гідності. Тільки не варто плутати його з роздутим его. Щасливі люди задоволені тим , хто вони є , вони випромінюють упевненість , не бояться показати свої достоїнства.

Немає причин для невпевненості , жодної. Якщо у вас є риси , які ви в собі ненавидите , є два шляхи : прийняти їх або змінити. У кожному разі , в кожній людині є все одразу: і розпусник , і пуританин , і брехлива сволота і правильна , вільна людина. Ви самі вибираєте , ким вам бути , тільки ви , а не природа , вона тут взагалі ні при чому. Читайте — як розвинути впевненість у собі.

17 . Залежати від когось , щоб бути щасливим

Ніхто , жодна людина в цьому житті не заповнить вашої порожнечі , якщо вона є. Ніхто не зробить вас щасливим , якщо ви нещасливі. Щоб розділити своє щастя з кимось іншим , треба спочатку знайти це щастя , а потім знайдеться хтось інший. Так що навіть не сподівайтеся , що ваше щастя у когось в руках , тільки у вас .

18 . Минуле

Жити минулим , значить , ховати своє справжнє. Помилки були , ладно , у кого їх не було? Влаштуйте своїм спогадам пишні похорони , пам’ятайте тільки уроки , і живіть далі .

19 . Тотальний контроль

Іноді треба просто розслабитися і дозволити життю йти так , як воно йде . Ви не можете контролювати ВСЕ , і доведеться з цим змиритися. Інакше ви будете весь час нервувати , скаженіти , а в результаті все одно нічого не зможете зробити. Просто є речі , які поза вашим контролем , які треба прийняти такими , які вони є.

Головне — рівновага. З одного боку колода , яке пливе за течією , з іншого — ідіот , який б’ється в глуху стіну.

20 . Очікування

Якщо ви нічого не чекаєте , ви ніколи не будете розчаровані.

Часто ми думаємо , що якщо ми чинимо так , то й інші люди повинні чинити так само. Це маячня . Ніхто нічого вам не повинен, як і ви нічого не повинні. Ніхто не повинен бути ввічливим , уважним , акуратним , чесним , приємним у спілкуванні , чистим , зрештою. І ви теж не повинні.

Ніщо не повинно бути ідеально , чудово , приємно , незабутньо , але може бути . Якщо буде — відмінно , якщо ні, ви не засмутитесь. Будьте готові приймати все, що посилає вам життя , і будьте щасливі.

До списку новин