загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Раді пропонують повернути пенсії працюючим журналістам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Раді пропонують повернути пенсії працюючим журналістам

Верховній Раді пропонують змінити деякі законодавчі акти відносно пенсійного забезпечення працюючих журналістів.

Відповідний проект закону зареєстрований за номером 2761, йдеться на сайті ВР.

"Законодавчо встановлюється, що обмеження щодо виплати пенсії передбачені законом "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення" № 213-VІІІ від 02.03.2015 року, не застосовуються також до пенсій, що призначені відповідно до статті 16 закону "Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів" - на період роботи осіб, яким вони призначені, на посадах керівників і журналістів державних і комунальних засобів масової інформації", - йдеться у пояснювальній записці.

Автор документу зазначає, що в комунальних та державних медіа в масштабі України працюють всього 6 тисяч  пенсіонерів. Стан ЗМІ в районних та міжміських виданнях викликає тривогу, бо з п'яти працюючих у штаті мінімум 3-4 пенсіонери, бо молодь на низькі зарплати йти не хоче, - йдеться у пояснювальній записці до документа.

Нагадаємо, що після внесення змін до деяких законодавчих актів щодо пенсійного забезпечення пенсіонери, які  залишились працювати у державних та комунальних ЗМІ не мають право отримувати пенсію.

До списку новин