загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Бджоляр лікує ветеранів війни сном на вуликах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поспати на вуликах та оздоровитися. Запорізький пенсіонер, льотчик у відставці, запрошує до себе на пасіку українських солдатів, які повертаються із зони АТО. Каже - готовий народним методом допомогти кожному з них швидше повернутися до мирного життя.

Щойно сходить сонце, Анатолій Макаренко на старенькому скутері поспішає до своєї присадибної ділянки. Тут, окрім городини та саду, його найцінніший скарб - вулики. Їх оглядає в першу чергу.

"Для того щоб переконатися в працездатності бджіл. Подивитися, чи є водичка. Поїлочкі повні", - говорить Анатолій Макаренко, бджоляр.

Про цілющі властивості меду знає кожен - каже пенсіонер. Та забуваємо, що лікувати недуги здатні і самі бджоли. В цьому колишній військовий льотчик переконався особисто. Саме ці природні цілителі врятували його від двох інсультів. Один зі способів лікувальної терапії - сон на вуликах. Для цього Анатолій Макаренко змайстрував спеціальний лежак із кришкою.

Каже - коли людина лягає сюди - відчуває легку вібрацію від багатотисячного бджолиного рою. Завдяки цьому стабілізується тиск, покращується кровообіг головного мозку. А ще - це неабияка аромотерапія.

"Дихаємо повітрям, звідси ось - мед, пилок, перга, прополіс, маточне молочко - всім цим людина дихає, лікується дихальна система", - говорить Анатолій Макаренко, бджоляр.

Подрімати на вуликах до запорізького пенсіонера приїздять звідусіль.

"Я відчуваю в першу чергу тепло. Йде енергія. Я не можу цей пояснити словами - це відчуття спокою", - говорить  пацієнт.

Саме заради здоров'я та душевного спокою бджоляр запрошує до себе на пасіку бійців із зони АТО. Хоче допомогти нашим військовим пройти реабілітаційний курс та просто - попити чаю із медом.

"Нервову систему дуже добре лікує вулик. Ну, я сам учасник бойових дій, я розумію, що таке, як у нас казали - афганський синдром. Що таке буде атошний синдром. Психіка порушена у людини. І дуже сильно. Зриваються люди, йдуть у запій", - говорить Анатолій Макаренко, бджоляр.

Запорізький пенсіонер переконаний - така вуликотерапія допоможе українським бійцям швидше стати на ноги, ніж будь-які пігулки та антидепресанти.

До списку новин