загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Геращенко запропонував обміняти російських спецпризначенців на Савченко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Геращенко запропонував обміняти російських спецпризначенців на Савченко

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко запропонував президенту Росії Владіміру Путіну обміняти двох затриманих російських військовослужбовців на українську льотчицю Надію Савченко та інших українських полонених.

Про це Геращенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Ну що, Володимире Володимировичу, схоже, Надя Савченко і майже 400 українських громадян, які перебувають у полоні у твоїх терористів, скоро повинні повернутися додому! Після того, як ми проведемо справедливий і відкритий суд над двома військовими злочинцями з Росії, яких ти прислав до нас убивати наших громадян, пропоную обмін: двох російських військових злочинців міняємо на Надію Савченко й усіх наших 400 полонених», – написав Геращенко.

«Думаю, що всі світові телеканали–- CNN, BBC, NBC, FOX NEWS, Euronews – уже проводжають своїх репортерів на літаки до Києва. Прес-конференцію можна влаштувати просто з лікарні по Skype, якщо здоров'я двох військовополонених російської армії дозволить», – додав він.

Нагадаємо, 16 травня у Щасті Луганської області відбулася бойова сутичка, під час якої було поранено та взято в полон двох російських військовослужбовців. Під час допиту полонені розповіли, що належать до 3-ї окремої гвардійської бригади спеціального призначення ГРУ ГШ ЗС РФ.

 

До списку новин